PVV en FvD uitgesloten bij verkiezingsdebat in Burgum

De politieke partijen PVV en FvD zijn op 11 maart uitgesloten om mee te doen aan een verkiezingsdebat van de FNV in Glinstra State in Burgum. Max Aardema schrok zich woensdag een hoedje toen hij het nieuws hoorde.

"Ik bin nota bene ek noch lid fan de FNV" zo laat hij in een reactie weten. "Ik fyn dit ûndemokratysk en ik fyn dat eltsenien hjiroan mei moat kinne dwaan. It liket hielendal nergens op."

FNV debat

In Glinstra State worden op 11 maart twee verkiezingsdebatten georganiseerd. Tussen 16.00 uur en 17.30 uur zullen politieke partijen onder leiding van Eelke Lok debatteren over diverse onderwerpen waaronder goed werkgeverschap, de energietransitie, openbaar vervoer, wonen en de arbeidsmarktbeleid.

Jachtdebat

In de avond volgt een debat georganiseerd door de NOJG over de toekomst van de jacht, het beheer en schadebestrijding in Friesland.

De organisatie van de debatten wordt lokaal gedaan door Tones Meijer uit Sumar. Hij laat in een reactie weten dat hij niets kan doen aan het uitsluiten van de twee partijen.

Lees verder: PVV en FvD uitgesloten bij verkiezingsdebat in Burgum (waldnet.nl) (1 maart 2023)

Verkiezingsnieuws

logo button

Stichting Maatschappij en Cannabis
Redactie: Gerrit Jan ten Bloemendal, Jeroen Bos en Lisa Lankes
Redactionele bijdragen: Mauro Picavet
Fotografie: Gerrit Jan ten Bloemendal
contact mailadres

elke stem telt 600