Eerder aangehouden drugsdealer opnieuw in de fout, politie vindt grote hoeveelheid drugs

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 21-jarige man uit Blokker aangehouden, die een flinke hoeveelheid drugs bij zich had. In zijn auto werd hij herkend, omdat hij twee weken geleden ook al is aangehouden voor drugsbezit.

Aan de Ekster in Hoorn zag de politie in de nacht van vrijdag op zaterdag twee personen in een auto zitten, van wie één een joint aan het draaien was. De andere persoon in de auto werd door de politie herkend, omdat hij twee weken geleden ook al was aangehouden voor het bezit van een grote hoeveelheid drugs. Toen werd de man aangehouden met 52 pillen op zak en ruim 40 wikkels, met vermoedelijk cocaïne en andere softdrugs.

De politie besloot de auto van de 21-jarige man uit Blokker te onderzoeken. Daaruit bleek dat er onder de achterbank van het voertuig meerdere pakketjes met vermoedelijk drugs werden aangetroffen. Dit zou gaan om gripzakjes (kleine plastic zakjes voorzien van een druksluiting, red.) met wiet en hash, en vier envelopjes met waarschijnlijk cocaïne.

Lees verder: Eerder aangehouden drugsdealer opnieuw in de fout, politie vindt grote hoeveelheid drugs - NH Nieuws (25 april 2022)

Cannabisnieuws

logo button

Stichting Maatschappij en Cannabis
Redactie: Gerrit Jan ten Bloemendal, Jeroen Bos en Lisa Lankes
Redactionele bijdragen: Mauro Picavet
Fotografie: Gerrit Jan ten Bloemendal
contact mailadres

elke stem telt 600