Student en Stad

Student en Stad

Lijst 10

Gemeenteraadsverkiezingen 16 maart 2021 – Hoe cannabisvriendelijk is Student en Stad in Groningen? 

Verkiezingsprogramma Student en Stad 2022-2026  

Hierin staat:

"We realiseren een Nachtstadhuis. Dit wordt een ‘safe haven’ in het uitgaansgebied waar feestgangers naartoe kunnen als er iets heftigs is gebeurd of wanneer ze simpelweg even tot rust willen komen. Overdag kan deze ruimte worden gebruikt om laagdrempelig drugs te testen".

Op de website van Student en Stad is geen informatie over drugsbeleid beschikbaar

Stemwijzer Groningen van ProDemos bevat de stelling: ‘De gemeente moet de vestiging van nieuwe coffeeshops toestaan.’ Student en Stad is het met deze stelling EENS: ‘Drugs zijn voor ons geen taboe en we vinden dat voor coffeeshops geen strengere eisen moeten gelden dan voor een winkel of een cafe.’Op deze volwassenen kan je stemmen. Kandidatenlijst Student en Stad

Student en Stad Groningen haalde in 2017 bij de gemeenteraadsverkiezingen 1 zetel. De gemeenteraad van Groningen heeft in totaal 45 zetels De coalitie in de gemeente Groningen bestaat uit GroenLinks (11), PvdA (6), D66 (5) en ChristenUnie (3). De burgemeester van Groningen is Koen Schuiling (VVD). De andere partijen in de gemeenteraad van Groningen SP (5), VVD (4), ChristenUnie (3), PvdD (3), CDA (2), 100% Groningen (2), stadspartij voor Stad en Ommeland (2), Student en Stad (1), PVV (1)

 

logo button

Stichting Maatschappij en Cannabis
Redactie: Gerrit Jan ten Bloemendal, Jeroen Bos en Lisa Lankes
Redactionele bijdragen: Mauro Picavet
Fotografie: Gerrit Jan ten Bloemendal
contact mailadres

elke stem telt 600