FvD Groningen

FvD Groningen

Lijst 14

Gemeenteraadsverkiezingen 16 maart 2022 – Hoe cannabisvriendelijk is FvD Groningen?

Nog geen verkiezingsprogramma FvD Groningen beschikbaar.

Geen website met informatie over FvD Groningen beschikbaar.

Stemwijzer Groningen van ProDemos bevat de stelling: ‘De gemeente moet de vestiging van nieuwe coffeeshops toestaan.’ FvD is het met deze stelling EENS: ‘Als er uit onderzoek blijkt dat hier op een bepaalde plak vraag naar is, moet de vestiging van een nieuwe coffeeshop mogelijk zijn.’

Kandidatenlijst FvD Groningen niet online

Zie ook artikel 29-12-2021:

'Volgend jaar maart staat ook Forum voor Democratie op de Groningse stembiljetten voor de gemeenteraadsverkiezingen. Dat maakte de partij woensdagavond bekend.

De partij  stelt dat er inmiddels een selectieprocedure is geweest om kandidaten te vinden voor de kieslijst. Namen voor de lijst heeft de partij nog niet bekend gemaakt. Groningen en Westerkwartier zijn de enige gemeentes in de provincie waarvan tot nu toe bekend is dat de partij mee gaat doen.'

FvD deed de vorige keer niet mee aan de gemeenteraadverkiezingen in de gemeente Groningen. De gemeenteraad van Groningen heeft in totaal 45 zetels De coalitie in de gemeente Groningen bestaat uit GroenLinks (11), PvdA (6), D66 (5) en ChristenUnie (3). De burgemeester van Groningen is Koen Schuiling (VVD). De andere partijen in de gemeenteraad van Groningen SP (5), VVD (4), ChristenUnie (3), PvdD (3), CDA (2), 100% Groningen (2), stadspartij voor Stad en Ommeland (2), Student en Stad (1), PVV (1)

Hoe cannabisvriendelijk is FvD landelijk?

Stem Nederland terug  Verkiezingsprogramma FvD 2021-2025  

  • Forum voor Democratie is voor modernisering van het softdrugsbeleid en geleidelijke legalisering van softdrugs. FvD is voor meer aandacht voor verslavingsbehandeling en wil overlast harder aanpakken. 

Zie ook FvD op Cannabis Kieswijzer

 

logo button
Stichting Maatschappij en Cannabis
Redactie: Gerrit Jan ten Bloemendal, Jeroen Bos en Lisa Lankes
Redactionele bijdragen: Hester Kooistra
Fotografie: Gerrit Jan ten Bloemendal
contact mailadres

elke stem telt 600