FvD Rotterdam

FvD Rotterdam

Lijst 16

Gemeenteraadsverkiezingen 16 maart 2022 – Hoe cannabisvriendelijk is FvD Rotterdam?

Nog geen verkiezingsprogramma FvD Rotterdam beschikbaar.

Geen website met informatie over FvD Rotterdam beschikbaar.

Kandidatenlijst FvD Rotterdam niet online

Zie ook artikel van 29-12 2021:

'De partij van Thierry Baudet wil in alle 50 gemeenten de corona-maatregelen afschaffen en de komst van asielzoekerscentra tegenhouden. Forum voor Democratie kondigde in november al aan dat ze zocht naar Rotterdamse kandidaten.
Bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen ging Forum in Rotterdam nog een lijstverbinding aan met Leefbaar, waardoor FvD nog niet als aparte partij meedeed in Rotterdam'.
 
FvD deed niet eerder mee aan de gemeenteraadsverkiezing in Rotterdam. De gemeenteraad van Rotterdam bestaat uit 45 leden De coalitie in Rotterdam wordt gevormd door VVD (5) D66 (5) PvdA (5), Groen Links (5) CDA (2) ChristenUnie- SGP (1). De burgemeester van Rotterdam is Ahmed Aboutaleb (PvdA). De andere fracties in de gemeenteraad van Rotterdam zijn: Leefbaar Rotterdam (11), DENK Rotterdam (4), NIDA Rotterdam (2), CDA (2), Socialisten 010 (2), PVV (1), PvdD (1), 50 PLUS (1). 
 

Hoe cannabisvriendelijk is FvD landelijk?

Stem Nederland terug Verkiezingsprogramma FvD 2021-2025 

  • Forum voor Democratie is voor modernisering van het softdrugsbeleid en geleidelijke legalisering van softdrugs. FvD is voor meer aandacht voor verslavingsbehandeling en wil overlast harder aanpakken. 

Zie ook FvD op Cannabis Kieswijzer

logo button

Stichting Maatschappij en Cannabis
Redactie: Gerrit Jan ten Bloemendal, Jeroen Bos en Lisa Lankes
Redactionele bijdragen: Mauro Picavet
Fotografie: Gerrit Jan ten Bloemendal
contact mailadres

elke stem telt 600