FvD Almere

FvD Almere

Lijst 15

Gemeenteraadsverkiezingen 16 maart 2022 – Hoe cannabisvriendelijk is FvD Almere?

Geen verkiezingsprogramma FvD Almere beschikbaar.

Op het Instagramaccount van FvD Almere is wel informatie beschikbaar:

  • Moderniseren drugsbeleid
  • Legaliseren softdrugs
  • Meer preventie verslavingszorg

Op de Stemwijzer Almere kiest staat de stelling “Geen nieuwe coffeeshop”. FvD Almere is het met deze stelling ONEENS: “Als er ergens grote vraag is naar een nieuwe coffeeshop, moet het mogelijk zijn om deze te openen”.

Op deze volwassenen kan je stemmen. Kandidatenlijst FvD Almere niet online, alleen twitter-account van lijsttrekker FvD Almere

Zie ook artikel van 29-12-2021:

'Forum voor Democratie doet bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 mee in de gemeenten Almere, Lelystad en Urk. Dat laat de partij weten in een persbericht. Het is de eerste keer dat de partij meedoet in deze drie gemeenten. Forum voor Democratie heeft nog niet bekend gemaakt wie er op de kieslijsten staan bij de verkiezingen'.

FvD Almere deed dus de vorige gemeenteraadsverkiezingen in Almere niet mee. De gemeenteraad van Almere bestaat uit 45 raadsleden. Het college van burgemeester en wethouders wordt sinds 2018 gevormd door een coalitie van VDD (8), D66 (5), GroenLinks (4), Leefbaar Almere (3), ChristenUnie (1) en het CDA (2). De burgemeester van Almere is Ank Bijleveld (CDA). De andere partijen in de gemeenteraad van Almere zijn PvdA (8), PVV (6), SP (3), PvdD Almere (3), Respect Almere (1), AP/OPA (1) NIDA (1) Groep Rijssel (1) 

Hoe cannabisvriendelijk is FvD landelijk?

Stem Nederland terug Verkiezingsprogramma FvD 2021-2025 

  • Forum voor Democratie is voor modernisering van het softdrugsbeleid en geleidelijke legalisering van softdrugs. FvD is voor meer aandacht voor verslavingsbehandeling en wil overlast harder aanpakken. 

Zie ook FvD op Cannabis Kieswijzer

 

logo button

Stichting Maatschappij en Cannabis
Redactie: Gerrit Jan ten Bloemendal, Jeroen Bos en Lisa Lankes
Redactionele bijdragen: Mauro Picavet
Fotografie: Gerrit Jan ten Bloemendal
contact mailadres

elke stem telt 600