Democratisch Zaanstad

Democratisch Zaanstad

Lijst 6

Gemeenteraadsverkiezingen 16 maart 2021 – Hoe cannabisvriendelijk is DZ Zaanstad?

Verkiezingsprogramma DZ niet beschikbaar

Op de website van Democratisch Zaanstad is meer informatie over de fractie beschikbaar en zijn standpunten aangegeven, zoals:

'Structureel meer geld voor en uitbreiding van gebiedsgericht toezicht ter controle op onder andere illegale onderverhuur en wietplantages ter bestrijding van ondermijnende criminaliteit'.

Stemwijzer Zaanstad bevat de stelling ‘De gemeente moet de vestiging van nieuwe coffeeshops tegenhouden’. DZ is het met deze stelling ONEENS: ‘Er zijn op dit moment drie coffeeshops toegestaan in Zaanstad. De laatste zal op een nog te bepalen locatie in Zaanstad-Noord gevestigd worden. Dat vinden wij voldoende voor een gemeente van deze omvang.’

Op deze volwassenen kan je stemmen. Kandidatenlijst DZ

DZ Zaanstad had bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen 4 zetels. De gemeenteraad van Zaanstad heeft 39 leden De coalitie in Zaandam wordt gevormd door CU (1), VVD (4), CDA (2), Rosa (4), PvdA (4), D66 (3), Groen Links (3). De burgemeester van Zaanstad is Jan Hamming (PvdA). De andere partijen in Zaanstad (Zaandam) zijn POV (4), ROSA (4), D66 (3), SP (3), DZ (4), PVV (1), De Socialisten (3), BVNL (2), DENK (2), PvdD (1), Lokaal Zaans (1).

 

logo button

Stichting Maatschappij en Cannabis
Redactie: Gerrit Jan ten Bloemendal, Jeroen Bos en Lisa Lankes
Redactionele bijdragen: Mauro Picavet
Fotografie: Gerrit Jan ten Bloemendal
contact mailadres

elke stem telt 600