Vitaal Liberaal Roosendaal

Vitaal Liberaal Roosendaal

Lijst 10

Gemeenteraadsverkiezingen 16 maart 2022 – Hoe cannabisvriendelijk is Vitaal Liberaal in Roosendaal?

Verkiezingsprogramma Vitaal Liberaal niet beschikbaar. 

Op de website van Vitaal Liberaal is geen informatie over drugsbeleid beschikbaar.

Stemwijzer mijn stem Roosendaal heeft een stelling: ‘Wietteelt onder controle van de gemeente Roosendaal toestaan”. Vitaal Liberaal stelt hierover: "De gemeente moet niet op de stoel van de ondernemer gaan zitten.”

Op deze volwassenen kan je stemmen. Kandidatenlijst Vitaal Liberaal Roosendaal 

Zie ook artikel van 4-2-2022:

'Vitaal Liberaal is de lijst van Jac Wezenbeek die bij de vorige verkiezingen nog voor de VVD in de raad zat. In de loop van de raadsperiode startte hij zijn eigen beweging. Tot het laatste moment was onduidelijk of en hoe Wezenbeek mee zou doen aan de verkiezingen. Aanvankelijk waren er plannen met 50PLUS maar na onenigheid werd het toch een nieuwe eigen lijst: Vitaal Liberaal'.

Vitaal Liberaal haalde bij de vorige gemeenteraadsverkiezing (onder noemer van fractie Jac Wezenbeek) in Roosendaal 1 zetel. De gemeenteraad in Roosendaal bestaat uit 35 zetels De coalitie in Roosendaal wordt gevormd door de Roosendaalse lijst (7) VVD (4) CDA (4) en Groen Links (3). De burgemeester van Roosendaal is Han van Midden (VVD). Andere partijen in de gemeenteraad van Roosendaal zijn: VLP (8), Lokaal Sociaal 21 (3), PvdA (2), D66 (1), ChristenUnie (1), Burger Belangen Roosendaal (1), Jac Weezenbeek (1).

 

 

 

logo button

Stichting Maatschappij en Cannabis
Redactie: Gerrit Jan ten Bloemendal, Jeroen Bos en Lisa Lankes
Redactionele bijdragen: Mauro Picavet
Fotografie: Gerrit Jan ten Bloemendal
contact mailadres

elke stem telt 600