Stadspartij Nijmegen

Stadspartij Nijmegen

Lijst 5

Gemeenteraadsverkiezingen 16 maart 2021 – Hoe cannabisvriendelijk is Stadspartij Nijmegen?

Een trots, vrij en sociaal Nijmegen. Wij fixen het Verkiezingsprogramma Stadspartij Nijmegen 2022-2026 

Hierin staat:

'Een verbod op onzinnige verboden. Verboden die we niet kunnen handhaven, strepen we door. Verboden die gericht zijn op het aanpakken van ernstige overlast krijgen prioriteit. Voor die vormen van ernstige overlast rollen we een grondige aanpak uit. 

We gaan meer inzetten op preventie en overlast aanpakken bij de bron. Zo voorkomen we dat overlast zich blijft verplaatsen. We zetten sneller in op preventief fouilleren, een bedelverbod gekoppeld aan intensieve zorg, cameratoezicht en mosquito’s in gebieden waar de overlast te ernstig wordt. We voeren ook een lachgasverbod in'. 

Op de website van Stadspartij Nijmegen staat geen informatie over cannabisbeleid.

Op deze volwassenen kan je stemmen. Kandidatenlijst Stadspartij Nijmegen

Stadspartij Nijmegen haalde bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen 3 zetels. De gemeenteraad van Nijmegen bestaat uit 39 leden. De coalitie in Nijmegen wordt gevormd door GroenLinks (11), D66 (6) en de SP (5). De burgemeester van Nijmegen is Hubert Bruls (CDA). Andere partijen in de gemeenteraad van Nijmegen zijn: VVD (4), Stadspartij Nijmegen (3), PvdA (3), CDA (3), PvdA (2), 50PLUS (1), Gewoon Nijmegen (1), VoorNijmegen.NU (1).

 

logo button

Stichting Maatschappij en Cannabis
Redactie: Gerrit Jan ten Bloemendal, Jeroen Bos en Lisa Lankes
Redactionele bijdragen: Mauro Picavet
Fotografie: Gerrit Jan ten Bloemendal
contact mailadres

elke stem telt 600