FvD Nijmegen

FvD Nijmegen

Lijst 14

Gemeenteraadsverkiezingen 16 maart 2022 – Hoe cannabisvriendelijk is FvD Nijmegen?  

Nog geen verkiezingsprogramma FvD Nijmegen beschikbaar.

Geen website met informatie over FvD Nijmegen beschikbaar.

Op deze volwassenen kan je stemmen. Kandidatenlijst FvD Nijmegen niet online

Zie ook artikel 24-12-2021:

"Forum voor Democratie (FvD) gaat in maart vrijwel zeker meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen van Arnhem en Nijmegen. Dat vertelt de regiocoördinator van Arnhem en omstreken Henry Ebbers. Afgelopen zaterdag zijn de kandidatenlijsten ingediend en hoewel het nu aan de landelijke partij is om daar haar goedkeuring aan te geven, zal dat voor deze Gelderse steden 'sowieso gebeuren', voorspelt Ebbers. De  aanmeldingen van kandidaten waren daar namelijk 'giga', weet hij". 

FvD Nijmegen deed eerder niet mee aan de gemeenteraadsverkiezing in Nijmegen. De gemeenteraad van Nijmegen bestaat uit 39 leden. De coalitie in Nijmegen wordt gevormd door GroenLinks (11), D66 (6) en de SP (5). De burgemeester van Nijmegen is Hubert Bruls (CDA). Andere partijen in de gemeenteraad van Nijmegen zijn: VVD (4), Stadspartij Nijmegen (3), PvdA (3), CDA (3), PvdA (2), 50PLUS (1), Gewoon Nijmegen (1), VoorNijmegen.NU (1).

Hoe cannabisvriendelijk is FvD landelijk? Stem Nederland terug

Verkiezingsprogramma FvD 2021-2025:   

  • Forum voor Democratie is voor modernisering van het softdrugsbeleid en geleidelijke legalisering van softdrugs. FvD is voor meer aandacht voor verslavingsbehandeling en wil overlast harder aanpakken.  

Zie ook FvD op Cannabis Kieswijzer

logo button
Stichting Maatschappij en Cannabis
Redactie: Gerrit Jan ten Bloemendal, Jeroen Bos en Lisa Lankes
Redactionele bijdragen: Hester Kooistra
Fotografie: Gerrit Jan ten Bloemendal
contact mailadres

elke stem telt 600