FvD Maastricht

FvD Maastricht

Lijst 21

Gemeenteraadsverkiezingen 16 maart 2022 – Hoe cannabisvriendelijk is FvD Maastricht?

Geen verkiezingsprogramma FvD Maastricht beschikbaar.

Geen website met informatie over FvD Maastricht beschikbaar.

Op deze volwassenen kan je stemmen. Kandidatenlijst FvD Maastricht niet online.

Zie ook artikel:
"De 27-jarige FvD lijsttrekker in Maastricht Bram Nab zich in Maastricht vooral richten op een ander beleid als het gaat om directe democratie. Hij wil zich inzetten voor verlaging van belastingen en vrijheid voor alle burgers en ondernemers, ook in tijden van corona. Nab is medewerker van de FvD-fractie in het Limburgs Parlement en lid van de partij sinds de oprichting in 2016".

FvD Maastricht deed de vorige keer niet mee met de gemeenteraadsverkiezingen in Maastricht. De gemeenteraad van Maastricht bestaat uit 39 leden. De coalitie in Maastricht wordt gevormd door zes partijen CDA (5), GroenLinks (5), Seniorenpartij (4), D66 (5), VVD (3) en SP (2). De burgemeester van Maastricht is Annemarie Penn-te Starke (partijloos). De andere partijen in de gemeenteraad van Maastricht zijn: SPM (4), PvdA (3), PVM (3), PVV (2), SAB (1), 50PLUS (1), Liberale Partij Maastricht, Groep Gunter (1), Groep Maassen (1), Groep Lurvink (1), Lijst Habets (1).  

Hoe cannabisvriendelijk is FvD landelijk?

Stem Nederland terug Verkiezingsprogramma FvD 2021-2025

  • Forum voor Democratie is voor modernisering van het softdrugsbeleid en geleidelijke legalisering van softdrugs. FvD is voor meer aandacht voor verslavingsbehandeling en wil overlast harder aanpakken.  

Zie ook FvD Maastricht Cannabis-Kieswijzer.

logo button

Stichting Maatschappij en Cannabis
Redactie: Gerrit Jan ten Bloemendal, Jeroen Bos en Lisa Lankes
Redactionele bijdragen: Mauro Picavet
Fotografie: Gerrit Jan ten Bloemendal
contact mailadres

elke stem telt 600