Hoofd Menu

TWEEDE KAMERVERKIEZINGEN 15 MAART 2017

 

De Cannabis-Kieswijzer is sinds jaren de site over alles wat met verkiezingen enerzijds en anderzijds met cannabis en softdrugsbeleid te maken heeft.

Van Europese Parlementsverkiezingen, Eerste Kamer-, Tweede Kamer-, Provinciale Staten- tot aan Raadsverkiezingen.

Daarnaast tref je Kamervragen en nieuws of achtergrondartikelen aan; met bijvoorbeeld overzichten van standpunten van verschillende politieke partijen over cannabisbeleid of het stemgedrag van partijen.

 

overzicht aangemelde en genomineerde gemeenten experiment sept. 2019 2

 

Experiment gesloten coffeeshopketen

nominated

ctrl

signal 2019 06 19 135140 2

njet

 

We hopen dat deze informatie helpt ter oriëntatie om tot een scherpere gedachtevorming te komen over de ontwikkelingen in en van softdrugsbeleid of om bij verschillende verkiezingen mede te kunnen bepalen op welke politieke partij te stemmen. 

SP Roosendaal

Lijst 3

Realistisch softdrugsbeleid, waarin we experimenteren met gereguleerde wietteelt en gaan voor legalisatie. We willen een gereguleerd afgiftepunt voor softdrugs om de overlast in de wijken tegen te gaan.

Drugscriminaliteit (vooral in het buitengebied) moet hard worden aangepakt. De reeds bestaande drugs squad verricht op dat terrein uitstekend werk in samenwerking met het Openbaar Ministerie en de rechtspraak. Dit willen we dan ook voortzetten.

Zie ook SP Roosendaal verkiezingsprogramma 2018-2022: https://roosendaal.sp.nl/sites/roosendaal.sp.nl/files/attachments/verkiezingsprogramma_sproosendaal1822.pdf

 

 

Nieuws

Video's